Programmes internationaux du Collège de Paris

Ms Food and Beverage Management

Ce Ms Food and Beverage Management fait partie des programmes internationaux du Collège de Paris, avec un enseignement entièrement en anglais.

Teaching Units

• Management
• Financial Management
• Marketing and Communication
• Human Resources
• Financial Management IT
• Law
• Foreign Languages
Professional training: Food and Beverage

Professional environment

• Gastronomy and Communication
• Communication – FineWine and Champagne
• Merchandising in Food and Beverage
• Applied Communication in the Sector
• Luxury Brands: Food and Beverage
• Trends and Innovations
• WSET (Wine and Spirit Education Trust) Exam
• Rungis Market: The Leading European Food Market

Professional internship

> Study trips: Champagne and Bordeaux
> Internship guaranteed

  • Admissions

    • Niveau académique requis : 180 crédits ECTS or B.A. Level degree
    • Niveau d’anglais requis : IELTS (5.5), TOEFL (70), TOEIC (750)

  • Déroulement

    • Rentrée en octobre
    • Durée : deux semestres

  • Accréditations

    Titre de « Manager d’unité opérationnelle » certifié par l’Etat

  • Tarifs

    Contactez-nous

Programme opéré par